facebook

Тренер Ювентуса: В 1/4 фіналу ЛЧ нам може дістатися суперник екстра-класу

Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі прокоментував перемогу над Боруссією в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

1597142




“Не можу зараз сказати, де ми перебуваємо в порівнянні з грандами. Ми зрозуміли, що в нашій команді закладена велика сила – це стосується і “фізики”, і техніки. Гравці повинні зараз це розуміти. Ми вже поставили знак оклику в єврокубках, провівши два дуже хороших матчі. З точки зору техніки сьогодні виглядали навіть краще, ніж у першій грі. Після групового етапу ми продовжили додавати і намацувати свою гру. Подивимося, чи випаде нам хтось із чарівної четвірки. Маю на увазі Барсу, ПСЖ, Реал і Баварію. В цілому ми провели два чудових поєдинки. Я дуже задоволений і тепер чекаю чергового двоматчевого протистояння.

Я намагався передати команді необхідний спокій, тому що ми здатні грати в дуже хороший футбол. У чвертьфіналі нам може дістатися тільки суперник екстра-класу, але ніщо не говорить про те, що ми не зуміємо вижити на цій стадії. Ми у відмінній формі і сповнені впевненості в своїх силах. Артуро Відаль, який іноді трохи імпульсивний, сьогодні здорово зіграв і тактично, і технічно. Така гра ключового футболіста дає необхідний імпульс всій команді.

Карлос Тевес проводить чудовий сезон, особливо в Лізі чемпіонів, де він творить геніальні речі. Тевес грає на команду і відмінно читає гру. У мене немає ніяких сумнівів щодо його техніки і характеру. Це дуже важливий успіх – ми пройшли суперника, який в останні роки грав у Лізі чемпіонів дуже яскраво. Звичайно, це було завдання не з легких, але за 180 хвилин ми дозволили супернику створити лише два моменти біля наших воріт. Це теж справило на мене велике враження.

Читайте також:  Дубль Суареса допоміг Барселоні здобути перемогу над Альмерією

Поль Погба поки не зовсім впевнений, що у нього за травма. Завтра ми будемо знати більше. Пауза на матчі збірних настає в потрібний для нас момент. Я прихильник того, щоб робити все просто, але добитися цього – одна з найскладніших речей у футболі. Сьогодні, сао як і в першому матчі, моя команда вирішувала складні завдання з видимою легкістю”, – сказав Аллегрі після матчу.

Нагадаємо, каталонська Барселона в матчі-відповіді 1/8 фіналу переграла Манчестер Сіті з рахунком 1:0, за сумою двох зустрічей (3:1) вийшла до чвертьфіналу турніру.

За матеріалами: uefa.com

Шукайте деталі в групі Facebook