facebook

У Франківську школяра та студента засудили до чотирьох років тюрми за грабежі

Днями Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі проти студента та учня 9 А класу Коломийської ЗОШ №8, які протягом трьох днів у пограбували шістьох перехожих.

418


Як ідеться у вироку, вранці 6 лютого 2015 року по вулиці Коломийській обвинувачені напали на перехожого, збили його з ніг і забрали в чоловіка мобільний телефон та гаманець – всього на 476 гривень збитків.

Згодом по вулиці Василіянок студент зі школярем напали на жінку. Вдаривши кілька разів по голові та руках, збили її з ніг та забрали сумочку з мобільними телефоном, грошима та особистими речами, завдавши потерпілій шкоди на 3177 гривень.

О 3 годині ночі 7 лютого обвинувачені на вулиці Залізничній зустріли жінку з двома малолітніми дітьми. Вони штовхнули жінку на залізничне полотно та викрали її сумку з мобільним телефоном та документами. Нападники завдали жінці шкоди на 2219  гривень. Вже за годину по вулиці Незалежності неподалік магазину “Рубін” хлопці викрали жіночу сумку, яку потерпіла тримала біля себе на лавці. У сумці були мобільний телефон та 300 доларів. Загалом потерпілій завдано шкоди на 14 492 гривень. Близько 7 ранку того ж дня по вулиці Низова грабіжники напали на жінку, яка йшла до Кафедрального собору на богослужіння. Вони вирвали з її рук сумку з гаманцем,  дерев’яними вервечками та окулярами, завдавши їй шкоди на 428 гривень.

8 лютого близько 2 години ночі по вулиці Мазепи грабіжники напали на чоловіка, збили з ніг і викрали годинник та гаманець, завдавши шкоди на 2487 гривень.

Зранку того ж дня на площі Шептицького студент зі школярем напали на жінку та викрали її сумку, проте були затримані перехожими.

Читайте також:  Жорстоке потрійне вбивство під Львовом: жінка позбавила життя дитину і двох дорослих

На суді обвинувачені визнали свою вину та просили їх суворо не карати.

Суд визнав школяра та студента винними та призначив по чотири роки позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.