facebook

Російський ринок залишає ще один автовиробник

Південнокорейський SsangYong припинив постачання автомобілів до Росії через девальвацію рубля.

1597135




Південнокорейський автовиробник SsangYong призупинив із січня 2015 року поставки машин в Росію через падіння курсу рубля і не має наміру відновлювати експорт до зміцнення російської валюти. Про це повідомляє в четвер, 19 березня, Reuters з посиланням на заяву компанії.

Volkswagen припинив збірку в Росії декількох моделей Audi 12 березня 2015, 16:27
Продажі автомобілів SsangYong в Росії, яка була ще в 2013 році для компанії найбільшим ринком збуту, скоротилися в минулому році на 41% – з 35,7 тисячі до 21,2 тисячі автомобілів, свідчать дані Корейської асоціації автовиробників. Компенсувати експорт SsangYong має намір за рахунок збільшення продажів в Європі і Китаї.

За даними Асоціації європейського бізнесу, за перші два місяці 2015 року продажі автомобілів SsangYong в Росії знизилися на 61% – до 1294 машин. В цілому автомобільний ринок в лютому 2015 року до лютого минулого року скоротився на 37,9% – до 128,2 тисячі машин.

Як вважає Reuters, значне падіння попиту на автомобілі SsangYong пояснюється відсутністю локалізації виробництва в Росії: всі автомобілі цієї марки випускаються в Південній Кореї.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні про відхід з російського ринку бренду Opel, а також більшої частини моделей бренду Chevrolet через падіння обсягів продажів оголосив американський автовиробник General Motors.

Читайте також:  «Шахтар» продовжить виступи у Лізі Європи

Шукайте деталі в групі Facebook