facebook

У Франківську неадекватний водій автобуса погрожував пасажирці

Водій автобуса маршруту №36 на кінцевій зупинці облаяв пасажирку і вигнав її з салону.

images6626_1557b


Франківчанка Юлія Котурбаш описала неприємну пригоду на своїй сторінці у Фейсбук.

“Мала сьогодні більш ніж просто неприємну ситуацію, причому на рівному місці. Кінцева “Сільпо”, маршрут №36, номер АТ 2555, на годиннику 15-25.
Сіла за 1 зупинку до кінцевої, пункт призначення +2 зупинки після кінцевої. На кінцевій люди вийшли, лишаюсь сама, на дворі злива стіною. Водій в дуже грубій формі і на “ти” вказує на вихід. Кажу, що щойно сіла і мені ще кілька зупинок.

Далі як в тумані, я просто зацитую: “я тут Бог, і закон і я кажу тобі – вийшла звідси!” “Уйо**уй!!! – так тобі зрозуміліше?” “Мене не гребе, що ти щойно сіла, у мене кінцева”.

На моє “не підвищуйте на мене голос” і “яке ви маєте право так зі мною розмовляти?”, водій повівся ще неадекватніше. Спершу було: “ну то витягай диктофон і записуй, налякала мене”, а потім він зірвався з місця із словами “я зараз тебе за шкірку звідси викину” і почав рухатись в мій бік.

Як я вискочила з маршрутки, слабо пам’ятаю, він заскочив в кабіну і зірвався так, ніби за ним 3 поліцейські машини гнались. Краще б гнались… Що це було? Я години півтори проплакала. Він дійсно йшов мене бити? Погрожував? Через що? Я оті хвилини реально боялась за своє життя, ну от як так?” – поскаржилася пасажирка спільноті.

В коментарях Юлія написала, що подала би заяву на водія, але боїться його.

На пост Юлії Котурбаш відгукнувся представник Департаменту транспорту і зв’язку Максим Сич. 

“Та їздить буває бидло… Розберусь, що це за екземпляр був, у вівторок відпишу про результат”, – пообіцяв в соцмережі посадовець.

Читайте також:  Прямо за святковим столом: шестеро людей провалилися крізь землю на весіллі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.