facebook

До Дня Перемоги – 25933 віджимань

Сьогодні, 9 травня до Дня Перемоги о 16:00 на Вічевому майдані громадська організація “Спільними Зусиллями” організовує “Марафон віджимань” (25 933 разів).

mar6

За словами організаторів: “Саме 25933 дні пройшло від перемоги у кривавій війні, під час якої полягло мільйони наших земляків. Багатьох ветеранів вже немає серед нас. Єдине, що ми можемо зробити для них зараз…це – пам’ятати про них. І будь-якими способами доказувати, що вони не даремно воювали, не даремно віддали своє життя заради перемоги. Наше завдання: бути здоровими і сильними, і у випадку необхідності дати бій російським окупантам!!! Саме в цей день ми будемо сильними, як наші предки, ми будемо боротися і віддавати всі свої сили для досягнення заданої мети.

mar7



Для охочих взяти участь організатори нагадали правила марафону: Ціль — 25933 віджимання. Учасники — усі охочі, незалежно від віку чи статі. Кількість разів — необмежена. Тривалість відпочинку — до відновлення сил. Між підходами відпочивати на свій розсуд.

Вже традиційно, учасник, який відіжметься найбільшу кількість разів, отримає кубок.

Організатори запрошують усіх бажаючих долучитись до акції: “Хто не вміє віджиматись, чи дуже мало – все рівно приєднуйтесь, кожен раз дуже важливий. Усі, хто бажає долучитись до акції, але не зможе віджиматись — будете рахувати кількість віджимань у товаришів”.

Читайте також:  Макаревич знявся в українському ролику до Дня Перемоги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.