facebook

На Прикарпатті рецидивіст викрав металеву огорожу з підприємства

Працівники Коломийського відділу поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, підозрювану у причетності до вчинення крадіжки. Нею виявився мешканець одного із сіл, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.
20131225175316


Напередодні до Коломийського відділу поліції звернувся керівник підприємства, який повідомив про крадіжку металевої огорожі. Перевіряючи ймовірну причетність до цього злочину передусім місцевих мешканців, поліцейські встановили особу злодія. Ним виявився 53-річний чоловік, який ніде не працює, а таким способом намагався покращити своє матеріальне становище, інформує прес-служба нацполіції в області.

Зловмисника було зупинено на одній із вулиць міста. Крім того, в нього було виявлено і вилучено п’ять секцій чавунної огорожі, яку перевозив на велосипеді та мав намір здати на металобрухт.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті, такий злочин карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також:  Повертався із заробітків: На Прикарпатті місяць шукають 41-річного надвірнянця (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.