facebook

На Прикарпатті готують місце для будівництва біогазового заводу

10 травня 2016 року заступник голови райдержадміністрації Олег Кантор з робочою поїздкою побував у Тустанській та Медухівській сільських радах.



image0051-890x395

Разом із сільськими головами Ярославом Озарком та Ігорем Вітовським обговорено проблеми, які найбільше турбують мешканців сіл, визначено пріоритетні питання для розв’язання у 2016 році, інформує Галицька РДА.

У с.Тустань Олег Михайлович та сільські голови відвідали місце, де компанією «Даноша» будується сучасний біогазовий завод. Наразі на будівельному майданчику ведуться підготовчі роботи, знімається верхній родючий шар ґрунту.

Оксана Міллер, представник відділу зовнішніх зв’язків та розвитку, проінформувала що будівництво даного підприємства дозволить зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище та приведе до оптимального використання органічних відходів як цінного добрива. Ще одним позитивним моментом буде зведення до мінімуму запаху гною,адже після переробки гноївки у біогазовій установці зникне і неприємний запах, який викликає нарікання у жителів навколишніх сіл.

Крім цього, обговорено діяльність компанії «Даноша», направлену на соціально-економічний розвиток місцевих громад.

image003

image0051

image0091

Читайте також:  Порошенко дав добро на збільшення чисельності української армії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.