facebook

Жах: на Галичині школяр зняв на відео своє самогубство

У Львові 15-річний школяр трагічно загинув на залізниці. Підліток зняв самогубство на відео, а перед цим заявив, що хоче звести порахунки з життям. Жахлива подія сталась сьогодні, 11 травня, вночі. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівської області.

26_1450-900x506


Про це  повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

На оперативну лінію «102» сьогодні, 11 травня, надійшло повідомлення від диспетчера  станції «Львів» про те, що на залізничній станції «Підзамче», близько 03.00,  машиніст пасажирського поїзда «Київ – Івано-Франківськ» застосував екстрене гальмування оскільки на колії знаходилася людина. Уникнути наїзду не вдалося.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що загиблим є 15-річний житель Львова. Хлопець вночі прийшов до залізничної колії і залишив на відео повідомлення, що він хоче добровільно піти з життя.

vgolos.com_.ua_11_5_16_

«Маючи намір покінчити життя самогубством хлопець  поклав голову на рейки, залишивши увімкненим відео, яке зняло трагічну загибель. Всі обставини події розслідуються, перевіряються причини, які могли спонукати юнака до самогубства», – розповів начальник Шевченківського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 120 ККУкраїни (Доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправних дій або систематичного приниження її людської гідності,- карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

 

Читайте також:  У франківському пологовому вагітну жінку не впустили у вбиральню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.