facebook

На Коломийщині син завдав ножових поранень батькові

У Корничі під час застілля батько із сином посварилися, а далі син взяв ножа та встромив татові в груди. Поранення виявилося несмертельним, чоловік живий та перебуває у лікарні. Деталі цієї події розказав начальник Коломийської поліції Остап Білейчук. Відео НТК.

211189

Вчора, 10 травня,  до відділу поліції  надійшло повідомлення від чоловіка, який повідомив, що завдав тілесних ушкоджень своєму батькові, повідомляє Франик із посиланням на управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як з’ясували правоохоронці, між 27-річним чоловіком і його батьком у літній кухні стався словесний конфлікт. Після чого син схопив зі столу кухонний ніж і ударив ним тата, заподіявши проникаюче ножове поранення передньої черевної стінки та поперекової ділянки. Свою вину молодий чоловік не заперечував.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

Читайте також:  У Даші Астаф'євої у Києві викрали елітне авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.