facebook

У Швеції хакери зламали рекламний щит на зупинці і пустили в ефір жорстке порно

Це відео вже використовувалося в іншій хакерській атаці.

385448907

У шведському місті Мальме хакери зламали відео рекламний щит на автобусній зупинці та замість звичної реклами пустили в ефір сцени жорсткого порно. Місцева мешканка Марія Ескаланте, яка надіслала відеозапис інциденту в місцеву шведську газету Aftonbladet, описала відео як “насправді жорстке порно”, передає Mashable.

Нове опитування зруйнувало міф про консервативність британців “Була купа хлопців, які стояли і дивився, і я запитала, чи це довго триває. Це тривало довго”, – розповідає Ескаланте. За її словами, рекламний щит показував порно від 5 до 10 хвилин. При цьому був зламаний лише один рекламний щит. Компанія, яка володіє рекламний щитом, подала заяву в поліцію. Представник компанії Роджер Старк сказав, що “система повинна була бути безпечною і прямо зараз я не можу відповісти, як комусь вдалося зламати її, тому це потрібно розслідувати. Це дуже серйозно”.

Видання повідомляє, що порно-ролик, який показувався на рекламному щиту, був взятий з веб-сайту meatspin.com і раніше використовувався в іншій хакерській атаці в Університеті штату Флорида в 2013 році. Нагадаємо, Шевченківська районна держадміністрація проводить службову перевірку через перегляд порно у приміщенні Центру із надання послуг. Екран монітору “із полуничкою” опублікували у соцмережі Facebook. Зроблена скандальна світлина була ще 23 квітня.


Читайте також:  Хтивий священик витратив 150 тисяч пожертвувань парафіян на порно

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.