facebook

Приїхали два автобуси з міліцією, щоб захопити завод, – директор локомотиворемонтного заводу про рейдерське захоплення

Керівник правління ПрАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод” Ярослав Ленів сьогодні, 13 травня, каже, що вчора на заводі відбулося рейдерське захоплення підприємства.

Lokomotivoremontniy-zavod-reyderske-zahoplennya-piket-potyag-poyizd1_7246-890x395


За словами Леніва, вчора поблизу мосту біля заводу приїхали два автобуси з силовиками, котрі мали допомогти заступнику голови Івано-Франківської ОДА зачитати наказ про призначення нового керівника правління.

“Вчора біля заводу, біля мості залізодорожнього приїхали два автобусу з міліцією, щоб силою захопити завод. Щоб заступник обладміністрації зміг зайти на завод і зачитати наказ про призначення нового керівника”, – каже Ленів.

Директор заводу каже, що рейдерське захоплення здійснене з метою доведення підприємства до банкрутства та продажу.

“Ніхто не хоче, щоб завод продавали діючим. Хочуть, щоб завод збанкрутував і його можна купити за копійки. Саме найгірше, що до цього причетна облдержадміністрація і депутати під куполом Верховної Ради”, – запевняє Ленів.

Називають вчорашні події рейдерським захопленням і у міській владі. Слова Леніва підтверджує заступник міського голови Богдан Білик, котрий був на місці події.

Міський голова ж заявив, що до захоплення заводу причетне керівництво держави.

“Атака йде з боку найвищих осіб держави і з боку депутатів. Вчора була спроба о восьмій години зареєструвати нового керівника через нашу палату, але це не вдалося. Ми будемо відстоювати завод. Хто продає такі підприємства в час війни?”, – заявив Руслан Марцінків.

За фактом вчорашніх подій в міській владі, в громадській раді та дорадчій раді обіцяють звернутися до правоохороних органів та прокуратури.

 

Читайте також:  Брехала про хвору печінку: 35-річна жінка народила та викинула до туалету немовля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.