facebook

Сім’ям АТОшників дозволять ввозити “нерозмитнені” авто

Незабаром члени сімей учасників АТО одноразово для особистого користування зможуть провезти на митну територію України автомобіль з двигуном об’ємом до 3 л без сплати митного збору, пише rivne1.tv.

Audi_A6_1998_2004_F_LRG

 

У Головному управлінні Національної гвардії України погоджено ініціативу про надання дозволу членам сімей учасників АТО ввозити в Україну автомобіль для власних потреб без митного збору.

Про це повідомив підполковник, начальник служби військово-соціальної роботи відділу гуманітарного забезпечення управління з роботи з особовим складом Головного управління Національної гвардії Валерій Шандурський на прес-конференції, присвяченій соціальному захисту нацгвардійців та членів їхніх сімей.

“Серед останніх законодавчих ініціатив, що пройшли погодження в ГУ Нацгвардії, – щодо надання дозволу членам сімей учасників АТО одноразово для особистого користування провезти на митну територію України автомобіль з двигуном об’ємом до 3 л. без сплати митного збору. Таким чином, автомобіль буде дешевшим десь удвічі”, – сказав Шандурський.

Читайте також:  В Італії знову зросла кількість жертв негоди

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.