facebook

У Львові на чемпіонаті Європи з кунг-фу сталась масштабна бійка (відео)

Представники Азербайджану та Вірменії побились через прапор Нагірного Карабаху

134ce63057f068a219a0df338fb0b7231463248636-1

Під час проведення чемпіонату Європи з бойових мистецтв кунг-фу та ушу у Палаці спорту «Україна» між представниками із Азербайджану та Вірменії у п’ятницю, 13 травня, сталась жорстока бійка. Про це пишуть Версії з посиланням на «Zahid.net».

Конфлікт між представниками двох країн спровокував прапор Нагірного Карабаху, який під час одного з раундів винесли на трибуни.

Після того, як перемога представника Вірменії і уродженця Нагірного Карабаху Давила Петросяна стала очевидною на трибуні підняли прапор Нагірного Карабаху. Це і спровокувало агресію спортсмена із Азербайджану.

Після того, як він вдарив ногою у спину вірменина до бійки на рингу доєднались тренери та вболівальники з обох країн. У бійці взяли участь близько 30 азербайджанців та 11 вірмен. Серед учасників сутички було семеро неповнолітніх.

Врегулювати конфлікт змогла тільки поліція. Через бійку збірну Азербайджану дискваліфікували з Чемпіонату Європи за неспортивну поведінку. У свою чергу, вірмени вийшли у фінал.

За словами речниці ГУ НП Львівської області Світлани Добровольської, постраждалих внаслідок сутички немає. До поліції із заявами про масову бійку ніхто не звертався.

Нагадаємо, між Вірменією та Азербайджаном триває збройний конфлікт за контроль над територією Нагірного Карабаху.

Читайте також:  На Львівщині поліціянтка на смерть збила велосипедистку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.