facebook

Зараз на сесію вашого начальника виклечимо б***ь, і ми оцінимо вашу роботу, – порушник-депутат у розмові з поліцією (ВІДЕО)

Патрульна поліція Івано-Франківська винесла дві постанови на водія, який в обидвох випадках хвалився посвідченням депутата обласної ради.

gladunn-890x395

Патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota Land Cruiser, водій якого припаркувався з порушенням правил – на пішохідному переході. Під час спілкування з патрульними чоловік пояснював, що він депутат обласної ради та погрожував, що під час сесії викличе патрульного та начальника управління для звіту. Інспектор виніс постанову за порушення.

Через кілька днів патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону. Коли авто зупинили, чоловік за його кермом заперечив, що порушив правила. Знову показував посвідчення депутата й просив не карати його напередодні Великодня. Проте патрульний виніс постанову.

Згодом водій-порушник телефонував до начальника управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську та висловлював обурення роботою патрульних. Повідомив, що він шукатиме спосіб, щоб “наказати інспектора”.

Патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що перед законом усі рівні.

“Галка



встановила, що чоловік на відео – депутат обласної ради від ВО “Батьківщина” Василь Гладун. Він є заступником голови постійної комісії обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму

Читайте також:  В Італії коту встановили протези після того, як він потрапив під авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.