facebook

Франківське підприємство відкриває вакансії для 150 працівників

В Івано-Франківську підприємство “Tyco Electronics” нарощує потужності і вже незабаром відкриє новий цех, для обслуговування якого необхідно буде 150 працівників.

1463405743_13234629_233104410395366_597343956_o_novyy-razmer

Про це розповів генеральний директор “Tyco Electronics” Олександр Гьотц міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу сьогодні під час візиту на підприємство.

“Tyco Electronics” вже оголошує конкурс на заміщення вакантних місць. На роботу запрошують іванофранківців та мешканців приміських сіл. Мінімальна заробітна плата на підприємстві з 1 червня цього року сягатиме 5000 грн. Для працівників забезпечують харчування, довіз на роботу та гарантують “соціальний пакет” різного рівня, залежно від посади.

“Як міський голова я налаштований на тісну співпрацю з такими підприємствами. Адже це титани світової економіки, які значно піднімають інвестиційний рейтинг міста. Крім того, це стабільні робочі місця з соціальними гарантіями для сотень іванофранківців. Щорічно “Tyco Electronics” сплачує близько 10 млн грн до міського бюджету. А це покращення благоустрою та розвиток інфраструктури Івано-Франківська”, – розповів Руслан Марцінків.




Довідка
: На ринку Івано-Франківська підприємство функціонує з 2008 року. І було чи не першим масштабним інвестиційним проектом, започаткованим тут. Нині на “Tyco Electronics” створено близько 600 робочих місць: від звичайних робітників-в’язальників до топ-менеджерів.

“Tyco Electronics” спеціалізується на виготовленні джгутової провідникової продукції для іноземних автомобілів, серед яких і преміум класу. Неодноразово підприємство ставало найкращим у своїй галузі за оцінкою якості продукції на місцевих та світових конкурсах.

Читайте також:  11-річна дівчинка повісилася після бійки батьків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.