facebook

Працівники кримінальної поліції Івано-Франківська затримали двох братів, які вчиняли вуличні напади на перехожих

Працівники кримінальної поліції Івано-Франківська затримали двох братів, які вчиняли вуличні напади на перехожих.

12143_6175f497


 

Серед їх жертв – студент із Іраку, пише Фіртка з посиланням на АП.

 

У ніч на 11 травня на вулиці Набережній до 36-річного чоловіка підійшли двоє чоловіків, побили й забрали сумку, в якій було 1190 гривень. Однак скористатися чужими коштами нападникам не вдалося, бо їх практично відразу затримали працівники кримінальної поліції.

 

Затриманими виявилися двоє рідних братів, які мешкають неподалік місця злочину. Старший з них, 34-річний, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки з проникненням у житло. Значно солідніший «послужний» кримінальний список у молодшого із зловмисників.

 

У сімнадцять років його судили за грабіж, у 2008 році – за розбій. Обидва рази відбував покарання у виправній колонії, а два роки тому він відбувся штрафом за шахрайство. Брати потрапили в поле зору правоохоронців після того, як у мікрорайоні Пасічній було зареєстровано низку нападів на перехожих.

 

В одному з випадків постраждав студент із Іраку, в якого зловмисники забрали дві сотні доларів та тисячу гривень. Потерпілим показали фото підозрюваних, і ті їх впізнали як своїх кривдників.

Наразі зловмисникам оголошено підозру у вчиненні грабежів і розбоїв, оскільки в деяких із нападів фігурує предмет, схожий на ніж.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  Лікування раку та пологи будуть безкоштовними: стали відомі подробиці нового етапу медреформи у 2020 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.