facebook

У Франківську п’яні відвідувачі кафе побили літнього чоловіка

Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе, що в Івано-Франківську. На місце спрацювання тривожної кнопки відразу було направлено наряд групи затримання.

Fist Vector Image


Добряче захмелілі хлопці вирішили розважитись – вони почали чіплятись до інших відвідувачів та ображати тих. На зауваження та прохання працівників закладу молодики не реагували, а на погрозу персоналу викликати поліції відповіли агресивно. 62-річний чоловік, який сидів поряд за сусіднім столикам зробив хлопцям зауваження, яке вельми не сподобалось молодикам і хлопці пустили в хід кулаки, пишуть Версії з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Даних осіб було затримано. Заспокоївши, правоохоронці передали їх слідчо-оперативній групі Івано-Франківського міського відділу поліції, яку викликали на місце події.

Для подальшого з’ясування обставин, встановлення осіб затриманих та прийняття процесуального рішення, чоловіків було доставлено до місцевого відділку поліції.

Читайте також:  Правила посту в Українській Греко-Католицькій Церкві

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.