facebook

На російського приборкувача Запашного під час зйомок напав тигр

Чоловік госпіталізований з рваною раною стегна.

1597604




Російського дресирувальника Аскольда Запашного доставили до однієї з московських клінік після того, як тигр з трупи несподівано вдарив артиста лапою, повідомляє Life News. За попередньою інформацією, чоловік отримав рвану рану стегна.

Подія трапилася під час зйомок серіалу про життя дресирувальниці і актриси МаргаритиНазарової, в якому Запашний грає роль оператора.

За словами очевидців, тигриця Шакіра напала на дресирувальника і ударом лапи розсікла йому стегно в декількох місцях.

Дресирувальник впевнений, що у тигриці спрацював інстинкт. У момент нападу якраз знімали сцену погоні, і, на думку Запашного, асистенти не зовсім правильно спрацювали і не встигли вчасно зупинити тварину.

Це далеко не перша травма циркового артиста. У 2014 році Аскольд Запашний переніс кілька складних операцій на хребті: численні травми і падіння серйозно підірвали його здоров’я. Німецькі хірурги вставили дресирувальнику три штучних міжхребцевих диска і порекомендували артисту завершити виступи на арені.

Поцілунок з левом. Національний цирк України показав ретро-шоу

Брати Запашні є продовжувачами стародавнього циркового роду. Вперше вони увійшли в клітку до хижаків ще у віці 10 і 11 років і з тих пір освоїли різні циркові жанри – від акробатики і жонглювання до вольтіжіровки і дресури. Один з найзнаменитіших трюків Запашних – “Стрибок верхи на леві” – занесений до “Книги рекордів Гіннесса”.

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Джонні Депп отримав травму під час зйомок п’ятої франшизи “Піратів Карибського моря”.

Читайте також:  В Ужгороді суд обирає міру запобіжного заходу 21-річній закарпатці (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Шукайте деталі в групі Facebook