facebook

“Стоматолог-різник” Вуйців стверджує, що двох його друзів, убила та розчленувала, спільниця Юлія Бойко

18 травня, в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи так званого стоматолога-різника Ігоря Вуйціва та його подруги Юлії Бойко, котрих звинувачують у двох кривавих вбивствах.

 

Під час вчорашнього  засідання в суді свої свідчення дав обвинувачений Ігор Вуйців.


В суді чоловік розповів, що 6 вересня 2014 року він перебуваючи з Бойко в сварці, зідзвонився з вбитим Струтинським і домовилися зустрітися. Перед зустріччю Струтинський подзвонив до Вуйціва і сказав, що зустрів спільного знайомого Засідко і запитав, чи може він до них приєднатися. Ввечері вже троє чоловіків прийшли до кабінету, де працював Вуйців і почали посиденьки.За кілька годин до кабінету з’явилася Бойко і з криками налетіла на Засідко.
”Щоб заспокоїти ситуацію, зняти напругу я запросив Бойко до столу, але вона не припинила агресивні напади на Засідко”, – каже Вуйців.
Ще за кілька годин, за словами Вуйціва, він та Струтинський вийшли покурити, а коли повернулися Засідко заявив, що з нього досить таких посиденьок і пішов. Струтинський залишився. Потім компанія вирішила розійтись.
”Юля дістала з кишені свіжо зрізані листки канабісу і запропонувала покурити на дорогу, щоб було веселіше йти”, – каже Вуйців.
За словами чоловіка, від випитого і викуреного йому закрутилась голова і він заснув. Коли прокинувся, то побачив Бойко, яка була життєрадісною і посміхалася.
”Я побачив на її шиї дві краплі крові. Я запитав, що сталося чи роздерла вона собі рану чи ще щось. Вона сказала, що це не її кров, а кров Струтинського. Вона сказала, що Струтинський мав вчора суїцидальні настрої, поранився і вона його розраджувала. На питання, де зараз Струтинський, вона сказала, що він поїхав додому на таксі, вона дала йому гроші”, – розповів Вуйців.
Вдень наступного дня Вуйців прийшов до кабінету і побачив, як Родіонов вибігає з підвального приміщення, а за ним вибігла Бойко.
”Я запитав її, що сталося. Вона нічого ясного не сказала. Сказала, щоб я нічого не подумав, що вони мали зустрітись, вона мала йому щось віддати”, – каже обвинувачений.
Щоб розібратися в ситуації, Вуйців пішов до Родіонова на роботу, там останній заявив, що більше не хоче з ним спілкуватися і бачитися.
Далі Вуйців розповів про події під час ”Свята хліба” 4 жовтня. Він з кількома знайомими зайшли в гості до Перепеки. Після кількох годин застілля господар випровадив гостей. Ті вирішили вийти з квартири Перепеки і попрямували до стоматологічного кабінету Вуйціва. До кабінету прийшли Кучерак та Вуйців.

”Після кількох хвилин подзвонила Бойко і сказала, що прийде”, – пригадує Вуйців.
За словами обвинуваченого, під час застілля Кучерак нагнувся під стіл, щоб підняти щось. В той час Бойко вхопила молоточок і вдарила двічі Кучерака в скроню, а потім вдарила молотком самого Вуйціва.
”Нам треба було зашити голови. Кучкрак сказав, що заяву на Бойко писати не буде. Я пішов на верх, щоб взяти перекис, щоб помити голови й не лякати сусідів. За сім хвилин я повернувся і побачив картину : лежить Кучерак на землі, а з ока в нього стирчить ніж. Я запитав, що вона зробила. Бойко почала говорити, що вагітна і щоб я не переживав, що все буде добре, що Кучерак піде туди, де й подівся Струтинський”, – заявив Вуйців.
За словами обвинуваченого, Бойко дістала поліетиленовий пакет і склала туди тіло Струтинського.
”Я був в шоковому стані. Але вона сказала, що вона вагітна, а людей вже не вернеш”, – розповів в суді Вуйців.
Вуйців каже, що після події він подзвонив брату і поїхав зашивати голову.
Окрім того, чоловік заявив, що під час затримання його побили.
”Я уявив собі, що, якщо вони мене так б’ють, то вони і її так будуть бити, а вона вагітна. Я не хотів, щоб моя дитина народилася в тюрмі і вирішив наговорити на себе, придумав цю версію, слідчий не заперечував”, – заявив Вуйців.
Також Вуйців каже, що немає претензій до працівників правоохоронних органів, а самостійно вирішив себе обмовити.
”Я нічого не кажу, у них такі методи роботи. Я сам прийняв таке рішення, щоб моя дитина не народилася в тюрмі”, – прокоментував обвинувачений.
Також чоловік заявив, що коли дізнався про вагітність і хотів змінити свідчення – слідчий відмовив. До того, як не знав, що Бойко не є вагітною, навіть під час слідчого експерименту максимально брав вину на себе. ‘
‘Так, зі мною проводили слідчий експеримент. Про всі деталі вбивст мені розказувала Бойко, тому я знав про поранення на тілах вбитих. Якщо подивитися відео, то буде видно як я слухав, що говорить слідчий. Він мені підказував скільки і як було. Тоді я брав всю вину на себе”, – заявив Вуйців.
”Я до сьогодні жалію, що не запропонував Антону піднятися зі мною по перекис і бинт з собою. Але тоді був час, коли люди повертаються додому з роботи. Я був весь в крові, але в Антона було більше крові на лиці, а я там працюю, мав репутацію”, – пояснив Вуйців, чому залишив Струтинського з Бойко після конфлікту.
Також обвинувачений заявив, що Бойко змушувала свідчити проти нього їхнього спільного знайомого Родіонова – побила
Читайте також:  Нелюд! На Запоріжжі сталося страшне: чоловік жорстоко вбив маленьку доньку приятеля, бо заважала спати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.