facebook

Даша Суворова та Макс Барських презентували хіт “Досі люблю”

Два самобутніх автора, створюютьрізну за жанром, але однакову за напруженням музику об’єдналися, щобпредставити ліричну композицію підназвою «Досі люблю».

index


Меломани і музичні критики навряд чистали б свідками їх дуету, якби несправа випадку.

“Мы ничего такого не планировали, –каже Макс Барських. – Так получилось, что я услышал демо-версию песни и, перезвонив Даше, сказал, что хотел бы принять участие в записи. И уже в студии мы поняли, что у нас есть точки соприкосновения не только в жизни, но и в музыке”, –ділиться враженнями артист, визнаний в 2015 році «Співакомроку».

Примітно, що Суворова, яка народилася в місті АртемівськДонецької області, вперше дебютувала з піснею на рідній мові. АБарських, у якого в арсеналі вже є україномовні композиції,вперше за сім років брав участь у записі чужий лірики. До цьогомоменту артист виконував пісні виключно власного авторства.

«Я искала новые мелодические ходы и в этом мне помог украинский язык,- розповідає автор слів і музики Даша Суворова. – Но для того, чтобы «Досі люблю» зазвучала иначе, я пригласила в команду сербского музыканта и саундпродюсера Милоша Елича (клавишник группы «Океан Ельзи)». Так родился новый сингл!»

Співачка також не приховує того факту, що саме ця композиціядопомогла їй зберегти романтичні відносини з коханим.

“Коли я вперше знайомила свого молодого чоловіка зі Львовом, унас сталася сварка. Це місто мало не стало для нас місцем нашогорозставання, – зізнається Суворова. – На згадку про нас янаписала« Досі люблю », яка незабаром стала піснею-примиренням».
Трек вже доступний в ITunes і GooglePlay.

Читайте також:  Юна українка трагічно загинула у Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.