facebook

Іванофранківці вимагають навести лад із міжміським транспортом

В Івано-Франківську мешкаці міста зареєстрували петицію до міської влади про заборону в’їзду міжміських автобусів в середмістя. 

peticiya-3_0

Франківці вважають, що транспорт для місжміських перевезень має повинен здійснювати посадку-висадку пасажирів лише на АC, пише Фіртка.

 




“Заборонити в’їзд міжміських автобусів у центральну частину міста. 1. Прибрати стоянку автобусів біля залізничного вокзалу. Відстій здійснювати на території центрального автовокзалу. 2. Відправку автобусів із центрального автовокзалу (АС-1) здійснювати виключно для міжнародних, міжобласних чи транзитних рейсів 3. Відправку автобусів Галицького та Калуського напрямків здійснювати виключно із АС-2 4. Відправку автобусів Богородчанського та Надвірнянського напрямків напрямків здійснювати виключно із АС-3 5. Відправку автобусів Тисменецького та Коломийського напрямків напрямків здійснювати виключно із АС-4 6. Зменшити вартість перевезення приміських маршрутів за рахунок зменшення відстані руху по м. Івано-Франківську. 7. Узгодити графік руху приміських транспортних засобів із графіком руху міських маршруток до відповідних автостаній”, – йдеться у тексті петиції.

Читайте також:  Кабмін запустив сайт електронних петицій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.