facebook

Прикарпатські правоохоронці вгамували чоловіка, який чіплявся до перехожих

Днями, близько опівночі, на пульт спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал тривоги з місцевого магазину по вулиці Грушевського. Як виявилося, щоб вгамувати неадекватного громадянина.

ПОЛІЦІЯ


Працівники поліції охорони прибули до магазину, де їх зустрів працівник, який і натиснув «тривожну» кнопку. Зі слів чоловіка, правоохоронці дізналися, що невідомий громадянин, зайшовши до магазину, почав порушувати громадський порядок – нецензурно лаявся, чіплявся до відвідувачів. Працівники магазину зробили зауваження і випровадили його на вулицю, але чоловік не заспокоївся і почав ображати людей, які проходили повз магазин та заходили до нього. Згодом правопорушник влігся біля входу до магазину і заважав відвідувачам зайти всередину., пише Фіртка із посиланням на прес-службу ДСО.

Побачивши хлопців в однострої, чоловік підвівся та почав демонстративно ображати правоохоронців – нецензурно лаятись на що правоохоронці відповідно відреагували.

Для встановлення особистості та проведення необхідної перевірки правопорушника було затримано та доставлено до міського відділу поліції в місті Івано-Франківськ

Читайте також:  “Кіборг” Станіслав Стовбан з протезом, на милицях і 30-кілограмовим наплічником поїхав в АТО. ФОТОФАКТ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.