facebook

Бойовики пішли у наступ під Новотроїцьким

Російсько-терористичні війська застосували ПТРК на Луганщині та спробували прорвати оборону ЗСУ під Новотроїцьким. Усього за добу бойовики 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів.



3e6c7c151973fca1db687b6281d431881460690754

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович, передає Gazeta.ua.

“Найгарячішою точкою залишається авдіївська “промзона”. Там бойовики традиційно використовували великокаліберні кулемети, гранатомети. Також гатили по наших позиціях із 82-мм мінометів.

На Маріупольському напрямку залишаються одними з найскладніших ділянок лінії розмежування Широкине, Гранітне та Гнутове. Окрім того, біля Новотроїцького з напрямку Докучаєвська вчора ввечері бойовики здійснили спробу прориву. Використали БМП, гранатомети, а також снайперський вогонь. Під прикриттям цього вогню вони пішли на прорив. Але наші бійці адекватно і вчасно відреагували. Відкрили вогонь на ураження. Щонайменше одна БМП бойовиків була знищена вщент. Є також втрати в особовому складі ворога.

Обстріли продовжувалися і на горлівсько-світлодарській дузі. Біля Зайцевого та Луганського бойовики застосовували стрілецьку зброю та гранатомети. Відносно неспокійно було і на Луганщині. Там під ворожий вогонь потрапили наші позиції поблизу Станиці Луганської”, – розповів Миронович.

Нагадаємо, за останній тиждень бойовики суттєво активізувалися. За добу 23 травня в зоні АТО загинули 7 українських військових, ще 9 були поранені. Це найбільші втрати за 2016 рік.

 

Читайте також:  П’яний священник ледь не позбивав пішоходів на Полтавщині (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.