facebook

Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради (Фото)

25 травня близько 19:00 год. в смт. Верховина, 46-річний водій, керуючи автомобілем “Chevrolet Epica”, не впоравшись з керуванням допустив зіткнення з дорожніми відбійниками та з’їхав в русло річки Чорний Черемош.Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради

Як повідомляє прес-служба Управління з питань надзвичайних ситуації Івано-Франківської ОДА, в результаті ДТП водія каретою швидкої медичної допомоги доставлено до Верховинської лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій органів грудної клітки.


На місце ДТП вирушили журналіст “Дорожнього контроля” Віталій Мацьоцький та помічник нардепа Назар Александрук.

“Поступила інформація, що голова районної ради Іван Шкіндюк на службовому автомобілі потрапив у ДТП і нібито він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Я виїхав разом помічником нардепа Назар Александрук на місце, щоб перевірити інформацію”, – розповів журналіст.

Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради

За його словами, “приїхавши на місце ДТП, там вже усиленно “доприбирували” залишки від авто, працівники поліції які перебували на місці, побачивши нас, поспіхом вирушили у невідкладне завдання. Ми також поїхали до відділення поліції, де побачили що авто Верховинської райради, поспіхом ховають в гараж. Побачивши нас, особи що були біля гаража, почали чинити перешкоджання, хоча я та помічник нардепа показали посвідчення. Потім нас запустили в гараж щоб ми відзняли авто, але згодом передумали та виштовхали з нього. В цій штовханині приймали участь як поліцейські, так і невстановлені місцеві “йовбаки””.

Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради

Згодом на місце приїхав начальник поліції, який дав доручення провести службову перевірку, по перешкоджанню роботи журналіста та помічника нардепа. Всі троє працівників були освідчені на стан алкогольного сп’яніння, результати – тверезі.

Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради

“За інформацією від поліції стан здоров’я його – важкий. Нагадаю це відомий Голова Варховинської районної ради – Іван Шкіндюк, який раніше працював в міліції, потім керував податковою, був членом ПР, а на даний момент – член партії Батьківщина”, – наголосив Віталій Мацьоцький.

Читайте також:  В Одесі грабіжники відкрили вогонь по поліцейських

Журналіст: Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради

Фото: Віталій Мацьоцький

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.