facebook

Водія, котрий грубо відповів школяреві, притягнуть до дисциплінарної відповідальності (документ)

Кілька днів тому у спільноті Комуналка ІФ у Фейсбуку школяр Андрій Бугрин поскаржився на водія 40-го маршруту, котрий грубо говорив до хлопця.

 

Marshrut-40

На публікацію наступного дня відреагували працівники управління транспорту і зв’язку, розмістивши у коментарі фотокопію офіційної відповіді перевізника, котрий запевнив, що в короткі терміни проведе з водіями бесіду щодо їхньої поведінки.

sohan

 

Нагадаємо, школяр розповів, що він запитав у водія, чи зупиняється маршрутка коло Дитячої лікарні, але відповіді так і не отримав, почувши у свій бік лише злісні репліки.

Маршрут #40 (новий автобус “Mercedes Benz”).
Вирішив поїхати додому зі школи на автобусі #40. Зайшов біля Готелю “Надія” і задав водію питання: “Ви їдете до дитячої лікарні?”, на це питання я отримав хамську відповідь “ти що читати не вмієш?”
На табличці, де пише маршрут, написано: “… Лепкого, гот. Надія, Незалежності, Січових Стрільців, Коновальця, Петлюри, Довженка…” нічого про Дитячу Лікарню немає. Я так і не отримав конкретну відповідь на своє запитання. На щастя, пасажирка сказала мені, що я сів у той автобус і я доїду до дитячої лікарні. На цьому ще не кінець: На зупинці біля базарчику на Коновальця, літня жінка почала дискусію із водієм у мій захист (як так можна, не сказати дитині чи доїде він до Лікарні чи ні), водій відповів: “Вам поговорити нема з ким? Їдете по пенсійному от і будьте тихо”. Коли водій зупинив автобус біля Дитячої Лікарні, я зробив фото водія, після чого водій мені сказав:” Іди звідси, папараці!”. Я повинен терпіти хамство тільки через свій вік?…

marshrutka-voliy-ham


Читайте також:  Постраждала сім’я з дітьми: “Славута” влетіла під маршрутку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.