facebook

Поради франківцям від поліції: Як не позбутися двоколісника

Власникам велосипедів слід бути обачними, адже з настанням сприятливих погодніх умов – гаряча пора для велокрадіів. Люди пересідають на велосипеди: транспорт зручний, мобільний, приймає достатню кількість багажу, і – головне, доступний майже кожному.
DSC_1873 (2)


Однак, в силу своїх позитивних якостей, велосипед легко стає здобиччю злодіїв, оскільки господарі легковажно залишають свій транспорт без нагляду на видному місці у власному домогосподарстві, інформує прес-служба нацполіції в області.

Працівники поліції з метою попередження таких правопорушень нагадують про елементарні правила безпеки:

– не залишайте велосипеди без нагляду в під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

– якщо виникла необхідність залишити без нагляду двоколісного «друга», попросіть тих, кому довіряєте, доглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;

У випадку крадіжки радимо потерпілим не зволікати і терміново телефонувати за телефоном «102». Таким чином, можна швидко розкрити крадіжку і повернути втрачене майно.

А любителям збагачення за чужий рахунок нагадуємо, що статтею 185 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність за вчинення крадіжки.

Правоохоронці вкотре нагадують громадянам: щоб не залишитися без свого двоколісного помічника, вживайте більше заходів для його охорони, ніхто не збереже свою власність краще, ніж сам господар.

 

Читайте також:  Брати гвалтували її, а тоді підпалили: на Івано-Франківщині мама вчинила звірячу розправу над 6-річною донечкою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.