facebook

У Калуші зупинили роботу підприємства, яке виготовляє асфальт

Днями до міського голови Калуша Ігоря Матвійчука з письмовою заявою звернулись мешканці вулиць Долинська, Привокзальна, Козоріса, Каракая про те, що приватне підприємство «Пімет» в результаті своєї діяльності забруднює повітря.

1-asfalt
На місце роботи ПП «Пімет» виїхали фахівці Калуського міськрайвідділу ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ» для замірів повітря та визначення ступеню його забруднення. Терміново було створено виїзну комісію під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко



, пишуть Вікна.
В комісії брали участь: начальник управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Ігор Головатчук, завідувач Калуського міськрайвідділу ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр ДСЕСУ» Богдан Пеленичка, спеціаліст першої категорії з питань екології управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Леся Дзундза, власник ПП «Пімет»Іван Кондрат. У виїзній комісії активну участь приймали мешканці прилеглих до даного підприємства вулиць, які негативно висловлювалися стосовно забруднення їхніх вулиць викидами асфальтної установки.
Дана комісія за згодою власника ПП «Пімет» призупинила діяльність підприємства з 28 до 30 травня 2016 року.
30 травня на ПП «Пімет» буде працювати виїзна комісія за участю фахівців обласної екологічної інспекції. Даною комісією буде проведена детальна перевірка екологічних вимог в роботі підприємства.
По закінченню роботи комісії буде визначено подальше функціонування підприємства.

Читайте також:  Акули вбили дівчину на очах у її сім'ї

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.