facebook

Матір обвинуваченого у подвійному вбивстві Рябова ледь не знепритомніла перед судом

Сьогодні, 31 травня, в Івано-Франківському міському суді продовжилося засідання у розгляді кримінального провадження щодо Олега Рябова, якого обвинувачують у двох жорстоких убивствах.

bf3e1167d3cbb557118788822f0f1556_XL


Олега Рябова обвинувачують у вбивстві двох молодих жінок, тіла яких знайшли на сміттєзвалищі у Рибному. Страшну знахідку виявили 4 січня 2012 року на території міського сміттєзвалища біля села Рибне Тисменицького району. Серед побутових відходів працівники спецкомбінату «Івано-Франківськсміттєзвалище» виявили тіло жінки з перерізаним горлом. Після прибуття слідчо-оперативної групи на смітнику знайшли тіло ще однієї молодої жінки, так само вбитої ударом ножа.

Олег Рябов уже раніше був судимий за подвійне вбивство, скоєне за кордоном. Нагадаємо, обвинувачений свою провину не визнає, а наголошує на тому, що тільки вивозив трупи на сміттєзвалище у село Рибне неподалік Франківська. Попередньо свідчення у цій резонансній справі давав бульдозерист КП «Полігон». Він розповів, що дізнався про страшну знахідку від працівників сміттєзвалища, повідомив керівництво полігону. На попередньому судовому засіданні матір обвинуваченого відмовилась давати покази.

Перед початком судового засідання матір Рябова ледь не знепритомніла в коридорі суду. Оскільки суддя, що розглядає справу, у відрядженні, подальший розгляд відбудеться 22 червня о 13 годині.

Читайте також:  "Батько наш – ОНУФРІЙ": У Храмі УПЦ (МП) виконали перероблений хіт про Бандеру

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.