facebook

Шукаєш роботу? – Будь обережний

Сьогодні вирішив переглянути які ж є вакансії по роботі у моєму місті. Інформацію з цього приводу я вирішив знайти на сайтах з пошуку роботи. І ненароком натрапив на цікаву і водночас не зрозумілу для мене пропозицію – «Работа “СРОЧНО РАБОТА” Днепропетровск в Укрпочта»



JBUTS9cO3ds

Із цікавості вирішив більш детально ознайомитись з даною пропозицією і пройшов по даній силці.

На сайті написано що почати працювати може кожен а роботу надає Укрпошта. А яку саме роботу, тіки не смійтесь, – поклейку конвертів. Після цього зразу стало зрозуміло що це «лохотрон» но я все ж не міг зрозуміти як вони на цьому заробляють – написано ж «без вкладів». Все стало ясно як тільки натиснув «Начать работу!»

Для початку роботи потрібно заповнити тіки невеличку форму в якій вказати всі дані свого карткового рахунку, а саме: номер рахунку, термін дії картки і секретні 3 числа ззаді картки.

LRFGsuYqgjk

Заповнивши дану форму я б замість оформлення на роботу дав повний доступ до свого рахунку лиходіям. І з Приват Банком гарно закрутили – так як без номера сім-карти навіть з цими даними вони не зможуть зняти кошти то написали що банк обмежив коло діяльності через кризу.

Це все звучить з одного боку смішно, але я впевнений що багато людей через скрутне становеще, необдуманість клюють на даного роду пропозиції і збагачують злочинців. Тому будьте обережні шукаючи роботу і взагалі спочатку подумайте перш ніж заповняти будь що. А секретні дані рахунку ні в якому разі не розголошуйте – такі дані не запрошує навіть сам банк, не те що в даному випадку «Укрпошта».

Тому всього Вам найкращого, успіхів у пошуках.

Читайте також:  На Донеччині автобус потрапив під потяг: опублікували фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.