facebook

«СЛІДСТВО ВЕДУТЬ ЕКСТРАСЕНСИ». ХТО АБО ЩО ЛАМАЄ 12-РІЧНОМУ ХЛОПЧИКОВІ З ПРИКАРПАТТЯ ВСІ КІСТКИ? (ВІДЕО)

За допомогою до ясновидців звернулися рідні 12-річного Володі Базюка з Калуша. За останній рік хлопчик переніс 30 переломів кісток! Вони ні з того ні з сього почали крихкими як кришталь.

55ge

Старший син у родині Надії та Миколи Базюк не завжди був прикутий до інвалідного крісла. Кістки Володі почали ламатися у п’ятирічному віці від незначних травм, а сьогодні вони не витримують навіть власну вагу крихкої дитини.

 

За кілька років лікарі так і не поставили хлопчикові діагноз – результати досліджень і перебіг недуги не відповідають жодному з відомих захворювань. Однак деякі з симптомів багато в чому схожі з ознаками недосконалого остеогенезу, відомого також під промовистою назвою «кришталева хвороба».

 

Крім невідповідності медичних показників, загадкова хвороба Володі супроводжується незрозумілими явищами у будинку хлопчика, розібратися в яких вирішили експерти проекту «Слідство ведуть екстрасенси».

 

При особистій зустрічі з сім’єю ясновидцем вдалося з’ясувати причини їх бід, а ще однією доброю новиною стало рішення лікарів про проведення процедури для зміцнення кісток ніг Володі. Медики зможуть здійснити операцію, як тільки сім’я підготується до дорогого лікування й тривалої реабілітації після втручання.

 

 

Микола й Надія виховують ще двох дітей – дев’ятирічну сестру та дворічного брата Володі. Зібрати необхідну суму їм під силу тільки за допомогою небайдужих людей. Приєднатися до збору коштів для Володі Базюк можна скориставшись реквізитами картки ПриватБанку: 4149-4978-6479-1837 Лавринчук Надія Іванівна.

Читайте також:  На Львівщині поки дорослі садили картоплю, дворічна дитина наковталась таблеток і померла

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.