facebook

Порошенко висловив догану Коломойському

Відповідний указ Про притягнення до відповідальності розміщений на сайті президента в п’ятницю ввечері.

1598383




Президент України Петро Порошенко оголосив догану голові Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорю Коломойському, повідомляє прес-служба глави держави.

Відповідний указ Про притягнення до відповідальності розміщений на сайті президента в п’ятницю ввечері.

“Оголосити догану голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Коломойському Ігорю Валерійовичу за порушення правил професійної етики, вчинок, який порочить його як державного службовця”, – йдеться в тексті документа.

Раніше президент заявляв, що до кінця п’ятниці буде визначена міра стягнення стосовноголови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського за образливі висловлювання на адресу журналіста.

Як повідомляв Кореспондент.net, вночі 20 березня Коломойський в грубій формі поспілкувався з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком.

Інцидент стався близько півночі біля київського офісу компанії Укртранснафта, в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства.

Коли після шести годин перебування в приміщенні Коломойський вийшов з офісу компанії, журналіст запитав його, що чиновник робить вночі в офісі державного підприємства. Коломойський відповів на запитання нецензурною лайкою і запитав, чому журналіст не цікавиться, як в компанію потрапили “російські диверсанти”.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  “Просто немає сенсу”: Зеленський назвав головну “біду” Порошенка

Шукайте деталі в групі Facebook