facebook

Стало відомо, який вигляд матиме дорослий Гаррі Поттер, його дружина та син

Довгоочікувана восьма частина саги про чарівника Гаррі Поттера, яка має назву “Прокляте дитя”, демонструватиметься на сцені лондонського театру вже за тиждень.



647b646-harry-potter-cursed-child-doroslij-stalo-vidomo2-222

Саме тоді стане відомо, що ж трапилося із “Хлопчиком, який вижив” вже у дорослому житті, тобто через 19 років після остаточної перемоги над Волан-де-Мортом, пише УП.

Нині ж у мережі з’явилися фото акторів, які гратимуть у п’єсі родину Поттерів: Гаррі, уже дорослий чоловік, його чарівна руда дружина Джинні та їхній середній син — Альбус, який уже встиг стати підлітком.

Ролі грають Джеймі Паркер, Поппі Міллер та Сем Клемметт відповідно, повідомляє Independent.

Варто нагадати, що восьма частина саги, яка по суті є сценарієм до п’єси, вийде окремою книгою у липні, тож її зможуть почитати ті, хто не дістанеться найближчим часом до Лондона на театральну виставу.

a94b8a6-harry-potter-cursed-child-doroslij-stalo-vidomo

 

Родина Поттерів через 19 років після подій, описаних у книжці “Гаррі Поттер і смертельні реліквії”.
Коментуючи підбір актора на роль Гаррі Поттера, авторка Джоан Роулінг заявила: “Він вилитий Гаррі. Я відчуваю полегшення, спостерігаючи за ним, він робить усе дуже правильно”.

Актор Джеймі Паркер пролив світло на життя свого персонажа: “Він носить костюм, бо працює у Міністерстві магії, але він не просто хлопець у костюмі. Це звучатиме дивно, однак ми передивились багато одягу, багато костюмів, я одягав їх і ми розуміли: щось не так”.Коментуючи підбір актора на роль Гаррі Поттера, авторка Джоан Роулінг заявила: “Він вилитий Гаррі. Я відчуваю полегшення, спостерігаючи за ним, він робить усе дуже правильно”.

25e0b5d-harry-potter-cursed-child-doroslij-stalo-vidomo2

Дорослий Гаррі Поттер працює у Міністерстві магії. Фото Independent

“Ми хочемо, щоб коли люди бачили персонажів, вони впізнавали їх, відчували, що сама історія почувається безпечно у наших руках, а ми ставимося до своїх обов’язків серйозно”, — додав виконавець головної ролі.

Читайте також:  Зупинити істерику: фрази, які допоможуть батькам заспокоїти малюка

Звісно, у Паркера на чолі є шрам у формі блискавки.

3081407-harry-potter-cursed-child-doroslij-stalo-vidomo3

Джинні чарівна і руда. Фото Independent

Історію про “Гаррі Поттера і прокляте дитя” розкажуть у двох частинах, і обидві будуть доступними у книжковій формі.

41721d7-harry-potter-cursed-child-doroslij-stalo-vidomo4

Середній син Поттерів Альбус, названий на честь Альбуса Дамблдора. Про нього поки відомо мало. Фото Independent
Прем’єра передпоказів вистави відбудеться у лондонському театрі Palace 7 червня. Сама ж прем’єра запланована на липень. Фанати стояли у чергах, щоб придбати квитки, ще наприкінці 2015 року.

Нині відомо, що Альбус Поттер страждатиме від слави своєї родини, якої він ніколи не прагнув. Саме батькові з сином доведеться дізнатися, що “інколи темрява приходить з неочікуваних місць”.

Автором п’єси є не лише Джоан Роулінг, а й сценарист, володар британської кінопремії Bafta Джек Торн та режисер Джон Тіффані.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.