facebook

Конфлікт між батьком та сином закінчився смертю

У селі Перевозець Калуського раону у власному будинку загиблого сусіди виявили тіло 72-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

kulak-e1436346779344


Працівники поліції, які прибули на місце події встановили що 29.05.2016 близько 11:00 год. до батька зайшов його син 1982 року народження і вони взялися відзначати повернення сина із заробітків розпиванням спиртного. В ході застілля син почав докоряти батькові та виставляти претензії щодо його способу життя. Суперечка переросла у конфлікт, а потім і бійку. Розлючений син почав наносити батькові удари руками по голові, завдавши черепно-мозкову травму, що спричинило крововилив головного мозку внаслідок чого наступила смерть потерпілого.

Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинене, згідно санкції статті, перебачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.

Читайте також:  “Спочатку побив до втрати свідомості, а потім…”: Ревнивець жорстоко розправився з коханою, щоб вона не дісталась нікому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.