facebook

Водій франківської маршрутки принизив та обматюкав жінку

Мешканці Івано-Франківська часто звертаються в Управління транспорту і зв’язку зі скаргами на водіїв маршруток.



46_main (1)

Проте деколи однієї скарги мало і франківці розповідають про “героя” в соцмережі. Так зробила і мешканка Франківська Ольга Андріяшко. Жінка розповіла, яке приниження їй довелося пережити за свої ж гроші.

Сьогодні пережила справжній шок і моральне приниження – водій маршрутки №36, їдучи по вул.Чорновола, на моє толерантне прохання зупинитися на зупинці на вимогу (біля Синево, перед поштою, котра є уже 5 місяців) двічі сказав, що для нього тут зупинки нема, а згодом покрив мене реально трьохповерховими матами. Що я вам скажу, дожила до 37 років, але ще жодний чоловік не матюкав мене. Це мав слухати повний автобус, де їхали і діти, як нервово неврівноважений водій 50-60 років громадського транспорту матюкає молоду жінку, котра захотіла вийти там, де мала повне право! Я розхвилювалася, у мене почалася тахікардія...”, – розповідає франківчанка.

Після цього випадку Андріяшко звернулася у відділ транспорту зі скаргою. Проте жінці не достатньо вибачень і вона хоче, щоб цей водій не перевозив більше людей.

 

Читайте також:  Кривавий рейс: в Івано-Франківську жінка потрапила до лікарні через травму, отриману при посадці на автобус. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.