facebook

В Івано-Франківську ремонтують зупинки громадського транспорту

В Івано-Франківську тривають роботи з благоустрою. Окрім дворів та доріг у програмі закладено й облаштування зупинок громадського транспорту.



1464963045_oven-3_novyy-razmer

Одні з таких у роботі на вул. Галицькій та Дністровській. Процес реконструкції оглянув міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

На вул. Галицькій (поблизу «Овена») встановлюють антивандальну зупинку європейського зразка. Додатково прилеглу територію устаткують лавками, LED-освітленням, сіті-лайтом та дошкою з графіком руху маршрутів. Буде «заїзна кишеня», окремий паркінг, брукована пішохідна зона. Також заплановано сонячні батареї для підзарядки мобільних пристроїв. Схожа зупинка незабаром з’явиться на вул. Коновальця (поблизу онкодиспансера).

«Ми дбаємо про комфорт у місті, зокрема й на зупинках громадського транспорту. Звідси й ідея встановлення сучасних зупинкових комплексів. Крім того, намагаємось облаштувати територію навколо: виокремити пішохідну зону, заїзну кишеню та паркінги», – зазначив Руслан Марцінків.

Паралельно на вул. Дністровській (навпроти ЦУМу) ремонтують зону зупинки, яка є однією з найпроблемніших у місті. Через високу інтенсивність руху автомобілів і пішоходів тут була особлива потреба в благоустрої. Так встановлять лавки, виділять заїзну кишеню, забрукують пішохідну зону. Також передбачено накриття та освітлення. А на прилеглих пішохідних переходах зроблять спеціальне пониження для доступності людей з інвалідністю.

1464963116_cum-1_novyy-razmer

1464963106_oven-2_novyy-razmer

1464963096_oven-1_novyy-razmer

1464963065_cum-2_novyy-razmer

1464963048_cum-3_novyy-razmer

 

Читайте також:  “Бо буде крах”: Гордон порадив Зеленському обгородити Донбас і Крим парканом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.