facebook

У Долині чоловіки самосудом намагалися повернути позичені гроші

Та замість отримання боргу вчинили кримінальне правопорушення. Завітавши до потерпілого, троє чоловіків через відсутність у позичальника коштів – натомість забрали з помешкання побутову техніку.

12016_e15deeac (3)

Такий вчинок змусив потерпілого повідомити у поліцію, інформує Фіртка з посиланням на СК ГУНП в області.

 

Заявник вказав, що троє чоловіків потрапили до його помешкання ввечері та із застосуванням насильства, почали вимагати, щоб він віддав борг. Коли потерпілий сказав що немає грошей, зловмисники відкрито заволоділи його майном – плазмовим телевізором “Samsyng”, порохотягом “Sеlmer”, мікрохвильовою піччю та мобільним телефоном “Nokia”.

 

Після чого все крадене здали в ломбард за 2550 гривень.

 

Наразі



правоохоронці проводять ряд заходів, спрямованих на встановлення місця перебування зловмисників. Також відомо, що розшукувані особи мали судимість за вчинення грабежу та інших злочинів.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Читайте також:  На Прикарпатті "атошникам" виділяють землю не придатну для обробки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.