facebook

У Долині мами вимагають привести до ладу занедбаний дитсадок (ФОТО)

Занедбаний дитячий садок у Долині, в якому щодня перебувають діти, викликав жваву дискусію у соцмережі Facebook. Одна із мам нещодавно опублікувала кількадесяток фото цього дошкільного закладу, на яких видно облуплені стіни, обдерті приміщення та загалом убогий стан дитсадка “Зірочка”.

13230094_1628351827489526_6213787798143180081_n__large
Садок занедбаний, стан непридатний для існування… Однозначно, з батьків щороку збирають кошти на бодай елементарні речі. Можна критикувати безкінечно, але по фото видно, в першу чергу, безгосподарність і байдужість чинного керівництва і персоналу



”, — коментують світлини мешканці Долини, передають Вікна.
Я викладала фото тому, що це те, що бачить мій син і я. Я сплачуваю щодня 15 гривень, купувала іграшки, книжки, зошити, альбоми, здавала благодійні, що просили, то по мірі можливості робила. Меню бачу, якщо заходжу в центральний вхід, і то не завжди воно є. На данний момент в групі дуже холодно, а зараз ще і сиро. Я можу писати і писати, говорити і говорити, але мене почує лише той, кого це так само болить”, — зазначила Наталія Мамедова, яка й опублікувала відповідні фото.

”Зате у нас фонтан, алеї, багатоповерхівки і парковки в центрі міста, бізнес для обмеженого кола. Європа”, — написав Михайло Федай.

Зрештою, у дискусію втрутився і міський голова Долини Володимир Гаразд. Він повідомив, що за минулі роки у дитсадку були добудовані спальні, зроблена огорожа і заплановані роботи з реконструкції даху вже цього року.

”Завершуються роботи з оновлення дозвільної документації, уточнення та індексації кошторису і відбір виконавця робіт. До кінця червня мають розпочатись будівельні роботи,— зазначив він. — Після завершення реконструкції, орієнтовано серпень-вересень, придбання необхідного інвентаря та відкриття спалень, передбачається повний благоустрій території з заміною ігрових форм. Все це передбачено відповідними програмами та бюджетним рішенням на 2016 рік”.

Читайте також:  В Івано-Франківську ремонтують зупинки громадського транспорту

Володимир Гаразд стверджує, що до кінця цього року “Зірочка” справді “засяє”.

Переконаний, що до кінця вже цього року “Зірочка” буде мати найкращий комфорт і вигляд. І вибачайте нас за тимчасові незручності”, — додав міський голова.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.