facebook

У Харкові поліція затримала сутенера, який вивозив повій до Росії

Викрили 32-річного зловмисника працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Днями чоловік намагався переправити двох дівчат для подальшої сексуальної експлуатації на території Російської Федерації.

poviya

Працівниками поліції встановлено, що житель Харківської області за допомогою невстановленої особи підшукав двох жінок, 25 та 26 років, які через особисті обставини дали згоду на заняття проституцією.

Зловмисник пообіцяв заробітки у розмірі від 100 до 300 доларів США за ніч з «необмеженими чайовими від клієнтів». Проте таку «зарплатню» жінки мали отримувати після того, як вони відпрацюють гроші, витрачені на їх переїзд та влаштування у Москві. При цьому чоловік попередив про накладання «штрафів» у розмірі 100 доларів США за невихід на роботу.

Реалізуючи задум, він зустрів жінок на площі Привокзальній. При цьому він передав 2500 гривень невстановленій особі, яка підшукала жінок. Під час спроби вивозу жінок до Російської Федерації зловмисник був затриманий працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області.

Санкція відповідної статті КК передбачає до 12 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Читайте також:  Військкомати полюють на студентів КПІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.