facebook

Надію Савченко в короткій сукні помітили в компанії молодого “бойфренда” (ФОТО)

Українська політв’язень Надія Савченко потроху повертається до звичайного життя. Нещодавно вона прилетіла в Україну з Російської Федерації, де її судили і утримували під вартою. А вже сьогодні вона зустрічається з друзями в ресторані і проводить ділові зустрічі в комітетах Верховної Ради.

4257222

Кореспонденти “Країни” дізналися, чим займалася льотчиця в свій другий день на свободі, передаєКорупція.Стар

Першу ніч Надя провела в скромній квартирі на Троєщині (спальний район на лівому березі Києва), де прописані вони з сестрою Вірою. Саме молодша сестричка зараз опікується Савченко, возить її всюди і не відходить ні на крок. З нагоди визволення до них в гості приїхала зі Львова хороша подруга Надії – Ірина Юзик. Ближче до обіду дівчата відправилися в ресторанний комплекс “Старе місто”, який знаходиться на озері неподалік від їх 16-поверхівки.

Компанію їм склав Олег Мезенцев, один і парламентський помічник Савченко (нагадаємо, вона пройшла в VIII скликання ВР, як №1 в списку “Батьківщини”).

Відзначимо, що новоспечений депутат і соратник Юлії Тимошенко по фракції виглядає чудово. Надія була в простій чорній сукні, босоніжках, з рюкзаком, в руках крутила смартфон і пачку сигарет. Вона весь час посміхалася і іноді сміялася. Їли на літній терасі. На обід сестри Савченко замовили суп, подружка – каву латте. За трапезу розплатився Мезенцев. Звідти компанія вирушила в центр міста. Як виявилося, у Надії була ділова зустріч в комітетах Верховної Ради.

yub

 

Читайте також:  Вирок, винесений Савченко в Росії, вступив в силу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.