facebook

Російський журналіст розповів, як Путін потрапив у пастку з анексією Криму

Російський журналіст, військовий репортер Орхан Джемаль розповів, як анексований Росією Крим став тягарем для президента РФ Володимира Путіна.

123411096156

Про це він сказав в інтерв’ю «Апострофу».

«Рішення по Криму було спонтанним. Тобто, сценарій анексії може, колись і розроблявся, десь в папках лежав, але рішення було прийнято на тлі Майдану-2 дуже швидко. І там (у Росії) не прораховували всі економічні тонкощі і нюанси. Забираємо, а потім розберемося, адже тоді з економікою було непогано», – зазначив Джемаль.

«Але далі сталося те, що сталося. Крим став більшим тягарем, ніж здавався спочатку. Плюс, ресурси на Крим забираються у Росії, тут теж не всі в захваті від цього, незважаючи на те, що «Кримнаш». Настрій «Кримнаш» теж потихеньку здувається, дуже повільно, неспішно, але того натхнення, яке було в 2014 році, коли всі кричали «О, Крим повернувся, як чудово!», зараз вже немає. У будь-якому випадку, розв’язання кримської проблеми, залишиться Крим в Росії чи ні, якщо і можливо, то не в найближчому майбутньому. Це дуже довга історія і дуже довгий конфлікт, і як далі будуть розвиватися події, абсолютно незрозуміло», – сказав журналіст.

Читайте також:  На Кримському мосту сталася масштабна пожежа: що відомо (фото і відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.