facebook

Скандального начальника служби містобудівного кадастру Івано-Франківської ОДА звільнили з посади

Ігоря Гаркота – архітектора, причетного до скандальної забудови на вулиці Гімназійній звільнили з посади начальника служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудуання та архітектури Івано-Франківської ОДА.

16

Наказ про звільнення був підписаний ще 21 січня відповідно до заяви самого Гаркота. Про це стало відомо із відповіді на звернення активісти Лілії Тирінової, яка зверталась з проханням здійснити службову перевірку з метою встановлення факту ведення Гаркотом підприємницької діяльності, перебуваючи на державній службі.

За фактом звернення департаментом ініціювались заходи проведення у встановленому порядку службового розслідування, метою якого є встановлення наявності чи відсутності фактів порушення антикорупційного законодавства Гаркотом.

Нагадаємо, що в грудні минулого року виник скандал навколо будівництва багатоповерхового будинку на вулиці Гімназійній, до якого причетний Ігор Гаркот. Проти будівництва в приватному секторі виступили місцеві жителі та активісти. Наразі справа перебуває в суді.

Читайте також:  Франківський студент отримав стипендію уряду США для навчання в Техаському Технічному Університеті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.