facebook

В Одесі п’яний гульвіса спробував вдертися до бару з автоматом

До чергової частини Малиновського відділу поліції в м.Одесі надійшло повідомлення оператора спецлінії «102» про те, що охороною одного з розважальних закладів міста затримано чоловіка з автоматом Калашникова.

index

 

На місце події була направлена слідчо-оперативна група поліції. По прибуттю поліцейські опитали охоронців закладу та ймовірних свідків події. Затриманого та вилучені у нього предмети охоронці передали поліцейським для доставляння у районний відділ поліції. Правоохоронці встановили особу затриманого – ним виявився 36-річний одесит.

Попередньо встановлено, що події передував конфлікт затриманого з охороною закладу. Так, за кілька годин до пригоди чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, намагався потрапити до розважального закладу. Однак, враховуючи його нетверезий стан, охорона закладу його зупинила та не пропустила у середину. Образившись, чоловік пішов, проте кількома годинами пізніше повернувся до закладу, тримаючи у руках металевий предмет зовні схожий на автомат Калашникова. Під час спроби увійти до закладу він був зупинений охоронцями на території літнього майданчика та затриманий.

Як розповіла начальник слідчого відділення Малиновського ВП Аліна Кіріченко, зовнішнім оглядом вилученого встановлено, що це іржавий металевий предмет зовні схожий на автомат Калашникова та набої різного калібру в кількості п’яти штук. Вказані предмети були вилучені та направлені для проведення балістичної експертизи до НДЕКЦ.

У випадку, якщо за висновками експертів вилучене буде визнане вогнепальною зброєю придатною для стрільби, чоловіку загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Читайте також:  Як німці укомплектовували російську армію, а Україні висловлювали занепокоєння і сильне занепокоєння

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.