facebook

Прокуратура просить для івано-франківського маніяка довічне ув’язнення, він ж своєї вини не визнає

Вчора, 15 червня, в міському суді Івано-Франківська перейшли до судових дебатів у справі Ігоря Вуйціва, більш відомого як стоматолога-різника, якого звинувачують в умисному вбивстві двох чоловіків – Ігоря Струтинського та Антона Кучерака.

Як повідомляло Станіславське ТБ, 30 травня, у Франківському міському суді розглянули відео та аудіодокази – слідчі експерименти та записи телефонних розмов у справі Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у вбивстві двох людей. А також його подруги Юлії Бойко, яку звинувачують у покриванні злочину.

Прокурор вважає, що в суді вдалося довести провину і Бойко і Вуйціва.

тс

В ході дебатів, прокурор нагадав деталі вбивств, які здійснив Ігор Вуйціва. Так, 7 вересня 2014 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, Вуйців на підгрунті ревнощів вбив Ігоря Струтинського, завдавши йому смертельних ударів ножицями та молотком.

Уже в жовтні того ж року Вуйців за схожих обставин вбив Антона Кучерака. Обидва тіла він розчленував.
Бойко ж допомагала ховати сліди.

На допиті, каже прокурор, Вуйців вину не визнавав та у всьому звинувачував Бойко. Мовляв, це вона вбивала. У Бойко покази абсолютно протилежні. Прокурор вважає, що в суді вдалося довести провину і Бойко і Вуйціва.

Прокурор вимагає для Вуйціва довічне, а для Бойко – 3 роки.

 Мама вбитого Струтинського, з сльозами на очах, також вимагає довічного Вуйціву.


“Щодо Бойко –  нехай вирішує суд”, – сказала вона.
 А от адвокат потерпілої Кучерак вимагає задоволення цивільного позову на 800 000 моральної шкоди.
“Я не знаю, що мені сказати. Я не визнаю своєї вини”, – прокоментував Вуйців у суді.
 Бойко, зі сльозами на очах, визнала вину та покаялась.
“Я щиро каюся. Я хочу вибачитись, що не повідомила в поліцію про Вуйціва. Не повідомила, бо боялась. Я розумію, що це могло би врятувати життя Кучераку. Я знаю, що мої вибачення не повернуть вбитих. Але я каюсь”,- сказала вона.
Загалом захист Бойко всю вину покладає на Вуйціва, а сторона захисту Вуйціва вимагає виправдати його в частині обвинувачення, оскільки прокуратура не представила достатньо доказів щодо його вини.
Читайте також:  Польща послабила карантин для заробітчан: кому і що дозволили

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.