facebook

14-річну дівчинку путінські “вертухаї” з КҐБ-ФСБ довели до сліз погрозами. Як «розмовляють» з саратовськими школярами за жовто-блакитні стрічки! ЖАХ!!!

Зі школярами, які наділи жовто-блакитні стрічки на «кримський» мітинг 18 березня



, співробітники Центру «Е» (протидії екстремізму) ГУ МВС по Саратовській області провели профілактичні “бесіди”!

Місцеве інформаційне агентство «Вільні новини» повідомляє, що в школах відбулися “бесіди” з дітьми, які на мітингу виступали проти війни в Україні. Як розповіла одна з дівчаток, у “зустрічі” брали участь і прислужники путіна з ФСБ.

«Мені відразу сказали, що краще сказати правду. Коли прийшли чи то ФСБ, чи то КДБ, почали показувати відео та фото. Питали, хто напоумив. Я спочатку трималася, мовляв, на підтримку України, що ми проти війни, проти тих безчинств, і таким чином хотіли показати це. Далі почали тягнути, що старших проплатили, що це все було насправді акцією опозиції, а ми всього лише пішаки. Далі я не знаю, як вийшло, мене реально розмазали по стіні, тягнули інформацію як кров з жил, погрожували штрафами, в результаті у мене почалася істерика, все тиснуть, я в сльозах вже сказала, хто приніс стрічки », – поділилася з кореспондентом ІА «Вільні новини» школярка.

Вона також додала, що не шкодує про свій вчинок: «Ми за себе знаємо – ми не екстремісти, які не переслідуємо жодних проукраїнських цілей, ми просто хотіли показати, що нам не все одно, яка ситуація в країні, яка довгий час була нашою сестрою. Так, важко тепер і дуже багато проблем, але я думаю це тимчасово».
Джерела:

http://tvrain.ru/articles/14_letnjuju_devochku_doveli_do_slez_ugrozami_o_vozbuzhdenii_dela_kak_besedujut_s_saratovskimi_shkolnikami_za_zhelto_golubye_lenty-384307/

http://fn-volga.ru/news/view/id/31027

Читайте також:  Слідство висунуло нову версію мотиву вбивства Нємцова - ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook