facebook

У Німеччині заарештували п’ятьох російських футбольних фанатів

Суд у Кельні видав ордери на арешт п’ятьох російських футбольних уболівальників, затриманих місцевою поліцією 16 червня. Про це повідомив у суботу, 18 червня, прес-секретар кельнської поліції Вольфганг Бальдес, поінформувало DW.

1395227

Росіянам, яких помістять в слідчу в’язницю, інкримінують групове заподіяння небезпечних тілесних ушкоджень туристам з Іспанії. Ще одного громадянина РФ, затриманого разом з ними, відпустили на свободу, оскільки підозри щодо нього не підтвердилися.

За інформацією поліції, іспанці, які постраждали від російських хуліганів, розклеювали на стовпах агітаційні матеріали антифашистського руху Antifa. Одного з них, якому хулігани зламали ніс, у п’ятницю виписали з лікарні.

Зазначено, що російських хуліганів змогли швидко виявити і затримати тому, що злочин стався на площі біля Кельнського собору, яку охороняють посилені наряди поліції.

Нагадаємо, футбольні фанати з Російської Федерації, повертаючись з чемпіонату Європи з футболу (Євро-2016) з Франції, у четвер, 16 червня, напали на іспанських туристів в Кельні (Німеччина).

Читайте також:  Спортсмен відправив фотографію лікарям: Історія із застряглим статевим органом у млинці для штанги (ФОТО18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.