facebook

Гройсман пообіцяв діловим колам у Нью-Йорку, що готові інвестувати в Україну, підтримку

Незабаром при прем’єр-міністрі буде створений Офіс супроводу інвестицій

34_main


Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого сніданку з представниками ділових кіл у Нью-Йорку в п’ятницю заявив, що уряд буде докладати зусиль для створення сприятливих умов для ведення бізнесу в Україні та буде підтримувати всіх, хто готовий інвестувати в країну.

«Ми вважаємо, що наша роль, місія, функція полягає в тому, щоб прискорити реформи в нашій країні, які дозволять забезпечити залучення інвестицій. Наша робота буде вестися у двох напрямках: ми будемо міняти систему, яка створить сприятливий бізнес-клімат. Ми і зараз її міняємо, але оперативно готові сьогодні супроводжувати всіх, хто готовий вже сьогодні інвестувати в Україну», – цитує слова Гройсмана прес-служба Кабінету міністрів України.

Глава уряду зазначив, що особисто готовий супроводжувати інвестиції в Україну. Так, незабаром при Прем’єр-міністрі буде створений Офіс супроводу інвестицій. «Мені потрібно, щоб ваш бізнес в Україні був успішним», – підкреслив прем’єр.

Гройсман зазначив, що Україна має високий потенціал розвитку, однак низькі стандарти життя не відповідають її можливостям. Змінити ситуацію дозволять реформи і належне відкрите, прозоре управління.

«Реформи дають можливість змінити рівень життя в нашій країні, зробити економіку продуктивної, а соціальну політику ефективною», – сказав він.

Читайте також:  Не служив – роботи не отримаєш: у Раді готують нову реформу для українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.