facebook

Коломойський звинуватив у захопленні “Укртранснафти” депутата Єремеєва

Губернатор сподівається, що ця подія отримає належну правову оцінку.

1598713




Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський звинувачує народного депутата Ігоря Єремєєва в атаці на підприємство Укртранснафта.

Про це він сказав в ефірі телеканалу “1+1”.

“Ми завжди говорили, що Укртранснафта – це підприємство зі 100% власністю держави. Але чи може організована група Єремєєва представляти державу й ототожнювати себе з нею? Ось ми проти цього”, – заявив Коломойський.

“Ми проти того, щоб під прикриттям держави, під виглядом того, що це державне підприємство, його прийняло в свої руки ОЗУ Єремєєва. Який, до речі, хотів там зачистити ще якісь свої кримінальні справи. Тому що рік тому він намагався вкрасти з трубопроводу 22 тисячі тонн нафти”, – додав він.

Коломойський сподівається, що ця подія отримає належну правову оцінку.

“Зараз ми сподіваємося, що коли Генпрокуратуру очолив пан Шокін, ця справа отримає належну оцінку. І всі винні в спробі розкрадання в особливо великих розмірах будуть покарані”, – сказав чиновник.

Це вже не перший конфлікт Коломойського і Єремєєва. Навесні 2014 року серйозна суперечка між ними виникла після викачування Укртранснафтою технологічної нафти.

Єремєєв – власник великого нафтотрейдера WOG.

Нагадаємо, що 19 березня Коломойський приїхав до приміщення компанії Укртранснафта захищати Олександра Лазорка, якого від керівництва усунула наглядова рада компанії.

Приміщення офісу було заблоковано зсередини.

Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода і порадив шукати на Укртранснафті російських диверсантів.

20 березня Президент України Петро Порошенко оголосив догану голові Дніпропетровської ОДА “за порушення правил професійної етики, вчинок, який порочить його як державного службовця”.

Читайте також:  Коломойський оцінив втрати групи "Приват" після анексії Криму в $2 млрд

Шукайте деталі в групі Facebook