facebook

У Криму створять нову авіакомпанію

На створення нової авіакомпанії в Криму потрібні інвестиції в розмірі близько 24 мільйонів доларів.

1598580




У Криму планують створити нову авіакомпанію. В її створенні візьмуть участь влада півострова і Об’єднана авіабудівна корпорація (ОАК). Про це повідомив заступник директора Об’єднаної авіабудівної корпорації Сергій Турик, передає Крыминформ.

За його словами, парк нового авіаперевізника буде складатися з шести повітряних суден російського виробництва Sukhoi Superjet 100, а штат пілотів налічуватиме 40 осіб. Базовим аеропортом стане Сімферополь.

Турик зазначив, що на створення нової авіакомпанії в Криму потрібні інвестиції в розмірі близько 24 мільйонів доларів. Підготовчий період складе вісім місяців, а вихід на очікувану рентабельність – не раніше ніж через три роки.

10% рейсів буде здійснюватися в Москву, а інші 90% зв’яжуть Крим з іншими російськими регіонами. На первинному етапі літаки літатимуть за 14 напрямами, але надалі їхнє число зросте до 36. Вже у 2016 році планується перевезти 490 тисяч пасажирів.

Раніше сьогодні повідомлялося, що гонконгська авіакомпанія Cathay Pacific Airways оголосила про припинення рейсів до Росії з 1 червня.

Нагадаємо, найбільший російський авіаперевізник Аэрофлот 16 вересня 2014 року зареєстрував нову дочірню компанію ТОВ “Бюджетный перевозчик “, яка почала літати під брендом “Победа”.

Перший рейс лоукостер здійснив 1 грудня у Волгоград з московського “Внуково”, звідки він поки тільки і літає.

Читайте також:  Ціна питання: скільки коштує зібрати дитину в школу 2017 року. ІНФОГРАФІКА

Шукайте деталі в групі Facebook