facebook

“РуSSкій мір” у Сирії: такого чекають в ОРДЛО після “виборів”? (ФОТО+18)

Russian forces are believed to have used thermite, which burns at 2,200C, to bomb residential areas of Aleppo MUSTAFA SULTAN/ANADOLU AGENCY/GETTY IMAGES

Повітряно-космічні сили (ПКС) РаSSєї продовжують скидати фосфорні бомби на підконтрольні опозиції райони сирійського міста Алеппо.

«РаSSєя грубо порушує міжнародні конвенції, скидаючи на житлові квартали сирійського міста Алеппо запальні бомби з імовірно білим фосфором», – видання The Times повідомляє про застосування РаSSєєй в Сирії термобаричних бомб і білого фосфору.

«На кадрах видно вибухи, на думку експертів, термобаричних бомб – найпотужнішої зброї після ядерного озброєння, яке використовується в безпосередній близькості до міської забудови, що може мати катастрофічні наслідки для цивільного населення», – відзначили в ЗМІ.

«ПКС уже два дні скидають фосфорні бомби на райони Алеппо. Бомби буквально сиплються на наші голови». Про це повідомляє «Агентство Анадолу» з посиланням на одного з місцевих активістів Асада Сабаго.

РаSSєйські окупанти раніше застосовували вакуумні та касетні бомби, а зараз почали застосовувати фосфорні снаряди.

Місцеві жителі намагаються врятуватися від бомбардувань в підвалах будівель. Повідомляється про численні жертви серед мирного населення. Знову вбито багато дітей.

Жителі Шама змушені рити печери, щоб ховати там своїх дітей.

Люди вмирають з голоду. Головні жертви знову діти.



 

 

 

 

 

 

 

Раніше міжнародні медіа вже повідомляли, що раSSєйський пропагандистський телеканал RT продемонстрував відеозапис з авіабази Хмеймім в Сирії, на якій зображений бойовий літак ПКС із забороненою зброєю – касетними боєприпасами.

Natali © спеціально для “Український простір Прикарпаття

Джерела:

http://www.thetimes.co.uk/article/russia-unleashes-lethal-aerial-arsenal-on-aleppo-q73c8dll3

https://www.youtube.com/watch?v=0QVdAzqcC1A

http://aa.com.tr/ru/

Читайте також:  На Дністрі зникла семирічна дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook