facebook

У Франківську поліцейські затримали пенсіонера з амфетаміном

Запримітивши підозрілого, як пізніше було встановлено, майже 60-річного франківчанина на вулиці Миру, який без взуття сидів на бордюрі, працівники поліції, під час перевірки документів та поверхневого огляду виявили у чоловіка два паперових згортки з білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

PM278image001


Також наряд патрульних полійеських зупинив перехожого по вулиці  Бендери в обласномуцентрі, який, побачивши поліцейських, які рухалися до нього, відразу добровільно видав два паперові згортки із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на “марихуану”, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

При таких же обставинах у кишені 16-річного калушанина у райцентрі правоохоронці виявили металевий наперсток із нагаром чорного кольору, знаряддя для викурювання наркозілля.

Виявлене вилучено та направлено на експертизу.

За цими фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Читайте також:  Замотала дівчинку у поліетилен: повідомили моторошні деталі вбивства немовляти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.